понедельник, 29 октября 2018 г.


Тиждень безпеки дитини в ЗДО № 29 «Джерельце»

З 22  по 26 жовтня 2018 року  в ЗДО №29 «Джерельце» пройшов Тиждень безпеки дитини, кожен день якого був присвяченій певній темі: «Безпека дитини на вулиці», «Безпека дитини вдома і в соціумі», «Вогонь друг, вогонь – ворог», «Безпека дитини у природі», «Здорова дитина – спокійна родина».
Протягом тижня проводилися інтегровані заняття «Колобок на міській вулиці», «Екологічний квест», бесіди «Електроприлади – наші помічники», «Хто овочі і фрукти вживає, той силу має», спостереження за вітром, дощем, екскурсії до світлофора, в природу, відеоекскурсія «Стихійні лиха – як врятуватися», дидактичні та сюжетно-рольові ігри «Телефон - помічник», «Кому що потрібно», «Врятуємо іграшки», моделювання ситуацій «Загаси вогонь» , «Спілкування за телефоном»,  та виставки малюнків згідно теми. Діти переглянули та обговорили відеоматеріали з циклу «Правила безпеки вдома». В усіх вікових групах було оновлено куточки «Безпека дитини». 
Впродовж тижня велася робота з батьками: надано пам’ятки, буклети «Запобігання дорожньо - транспортного травматизму у дітей дошкільного віку», «Як створити безпечний простір вдома», «Правила поведінки дітей з незнайомцями», проведено консультації «Обов’язки дорослих щодо безпеки та захисту дітей та виховання у них навичок безпечної поведінки». Для педагогів було проведено консультацію «Дитячий травматизм – причини, запобігання».














Комментариев нет:

Отправить комментарий