пятница, 26 октября 2018 г.


МЕНЮ ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСЕНІ

25 жовтня педагоги ЗДО № 29 «Джерельце» завітали до  інтелектуального літературного кафе. Господиня кафе, вихователь Броваренко С.Г. запросила колег на творчу інтелектуальну гру.
Меню було різноманітним та змістовним. Це і пудинг «Казковий» , і коктейль «Мовленнєвий», і десерт «Запечені яблучка та грушки» , і піца «Простіше простого».
Всі страви треба було спробувати і виконати завдання: скласти вірш із зашифрованих ребусів, казку з кольорових карток, розповідь із слів, які починаються на одну букву, пригадували дитячих письменників. Родзинкою заходу виявилася страва «Поетична нарізка». Всі гості під музику читали свої улюблені вірші. У нашому кафе можна було не тільки насолодитися смачними стравами, але й відпочити, послухавши живу музику. На гостинець «Музична хвилинка» господиня кафе з гостями виконали пісню Наталії Бучинської «Моя Україна».
Що може бути краще, ніж спілкування у колі друзів? А коли це спілкування передбачає ще й отримання нових знань, або засвоєння й удосконалення вже набутих, то це просто чудово!


















Комментариев нет:

Отправить комментарий