пятница, 15 апреля 2016 г.


ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ
МАНГУШЛУ ОКСАНУ ВАСИЛІВНУ
ТА БРОВАРЕНКО СВІТЛАНУ ГЕНАДІЇВНУ!

12 квітня 2016 року з 10-00 в приміщенні Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбувся  публічний захист конкурсних робіт переможців І етапу, підведення і офіційне оприлюднення підсумків конкурсу та нагородження переможців.
У рамках проекту ПРООН/ГЕФ «Інтеграція положень Конвенцій Ріо у національну політику України»Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України, Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України та громадської організації «Всеукраїнська екологічна ліга» у грудні 2015 року був оголошений Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед педагогів «Сталий розвиток – наш вибір». Головна мета конкурсу – акцентування уваги педагогічної спільноти України на стратегії сталого розвитку цивілізації. Організатори конкурсу сподівалися, що таке змагання стане професійною платформою для пошуку нових методів просвітницької роботи, обміну досвідом, створення банку навчальних програм.
 На розгляд Експертної ради конкурсу до 20 лютого 2016 року було подано 381 роботу з 24 областей України, в тому числі й матеріали педагогів ДНЗ №4,6,19,25,27,31,34, НВК №4 та методичного кабінету м.Добропілля. За результатами І (заочного) етапу були визначені учасники ІІ (очного) етапу конкурсу - 13 претендентів та були запрошені в м.Київ для захисту «Презентації досвіду».
Тож вітаємо завідувача ДНЗ №29 Мангушлу Оксану Василівну та вихователя Броваренко Світлану Генадіївну з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Сталий розвиток – наш вибір» та отримання сертифікату на сумму 3000 грн.


Ми пишаємося Вашими досягненнями та бажаємо подальшої творчості та наснаги!
(http://dobrgoroo.ucoz.ua)












Комментариев нет:

Отправить комментарий