понедельник, 21 сентября 2015 г.

 УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!


У  дошкільному навчальному закладі  № 29 «Джерельце» з 20.08.2015 р. по 20.09.2015 р. було проведено місячник безпеки «Увага! Діти на дорозі!» з метою  профілактики дорожньо-транспортного травматизму.
В рамках заходів було оформлено інформаційний куточок з безпеки дорожнього руху «Дорожня абетка», де батьки мали змогу ознайомитися з матеріалами, щодо правил безпечної поведінки їх та їхніх дітей. В усіх вікових групах поновлено осередки для дітей з безпеки життєдіяльності. Педагоги  додали ігрові ситуації  для вирішення дітьми проблемних  ситуацій, дидактичні ігри для закріплення знань з безпеки руху. Організовано перегляд відеоматеріалів з правил дорожнього руху, дидактичні ігри для найменших «Червоний, жовтий, зелений», «Автомобілі», виставку тематичної літератури «Абетка безпеки». Учасники гуртка образотворчої діяльності «Чарівний пензлик»  виконали творчі роботи «Безпечна дорога»,     «Наш друг – світлофор». Для дітей старшої та середньої групи було проведено практичне заняття «Школа дорожніх знаків для малят». Всі групи були активними учасниками виставки сімейного малюнка «Абетка безпеки руху».
Саме таким чином, в рамках  заходів місячника «Увага! Діти на дорозі!», наші педагоги нагадали  найменшим учасникам дорожнього руху та їх батькам  про необхідність бути уважними і обережними та завжди пам’ятати про  правила безпечної поведінки на дорозі.



















Комментариев нет:

Отправить комментарий