вторник, 22 сентября 2015 г.

БЕЗПЕКА ДИТИНИ - СПОКІЙ РОДИНИ

 З 14.09.2015р. по 21.09.2015 р. у ДНЗ № 29 «Джерельце» проведено "Тиждень безпеки дитини".
Метою проведення "Тижня безпеки дитини" є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя.
Протягом "Тижня безпеки дитини" проведено ряд заходів: підготовлено інформаційні  матеріали  «Батькам про правила дорожнього руху», «Попередження пожежі від пустощів та необережного поводження з вогнем», «Отруйні ягоди та рослини». Оновлено куточки "Безпека дитини"у групах. Діти залюбки переглянули та обговорили відеоматеріали з циклу «Уроки безпеки»  : «Жуйка – солодкий делікатес або запеклий ворог», «Грибна доріжка», «Небезпечні предмети навколо нас». На завершення "Тижня безпеки дитини"  дошкільники  стали учасниками інтерактивних  ігор – роздумів, пізнавальних занять з циклу «Абетка безпеки» : «Як поводитися під час пожежі», «Поведінка на дорозі», «Сірники – не іграшка», «Природні стихії. Небезпека», «Як врятуватися під час грози, шквалу, буревію», «Дощ друг чи ворог».
Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зернинки знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий