четверг, 28 декабря 2017 г.

НОВОРІЧНІ ПРИГОДИ 2018

У закладі дошкільної освіти №29 «Джерельце» 27 грудня  розпочалися новорічні свята для малят. Підготувала та провела ранки музичний керівник  Ничик С.В.
Малята молодшої групи «Чомучки»  разом із Снігуронькою (вихователь Павлюкова О.А.) та Сніговиком  (вихователь Сердюк Г.В.) рятували ялинку від витівок бешкетниці Хлопавки,  шукали Діда Мороза (помічник вихователя Калюжна Г.М.).  Головним героям допомагали маленькі зайченята та сніжинки.








\
У малят  середньої  групи "Капітошка" Хлопавка  викрала у Снігурки (вихователь Броваренко С.Г.) ліхтарики із ялинки. Та без чудес на святі не обійшлося, адже Дідусь Мороз (помічник вихователя Калюжна Г.М.) ялинку малятам  засвітив, а добрий Сніговик  (вихователь Сердюк Г.В.) ще й подарунки допоміг відшукати.







\
У старшій групі «Веселка»  малята зустрічали Новий рік в аеропорту з прекрасними стюардесамита ведучою (вихователь Йолкіна О.М.). Не поталанило Бабі Язі  (вихователь Броваренко С.Г.) побувати на Канарах  через нельотну погоду, тому вона теж завітала до малят на свято.  Маленькі сищики допомогли Бабусі Язі відшукати мітлу, і вона відправилася на Канари. Справжнім дивом на святі був апарат «МОРОЗ – 2», який допомагав Діду Морозу (помічник вихователя Калюжна Г.М.) перетворювати сніжки на подарунки.
            Новий рік багатий на подарунки та казки. Усі люди чекають від нього тільки приємних подій. Після свята діти ще довго фотографувалися біля ялинки та ділилися своїми яскравими враженнями.









Комментариев нет:

Отправить комментарий