вторник, 1 сентября 2015 г.



Перший день навчання  у містах і селах.
 Світить нам привітно  сонечко веселе.
Вересень - початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах. 1 вересня - світлий і радісний день і для дітей, і для батьків, і для педагогів.
Першого вересня   в дошкільному навчальному закладі № 29 «Джерельце» було красиво і урочисто – усе прикрашено повітряними кульками, гірляндами квітів, різнокольоровими прапорцями, лунала весела музика.
Вихователі всіх вікових груп провели  тематичні заняття на тему: "Хай в серці кожної дитини живе любов до України!" Найменших вихованців знайомили з дитячим садком, вихователі  молодших груп знайомили малят з рідним містом Добропіллям, вихованці старшої групи мандрували стежками України.
Всі діти були учасниками свята "Подорож в Країну знань". У святково прикрашеній залі  малята співали веселі пісні, розповідали, як вони провели літо та чому сумували за садочком. Гостя свята, Весела Карамелька,  загадувала малятам цікаві загадки, грала у веселі ігри, щоб допомогти дошкільнятам отримати Ключ знань у Черепахи Тортили. На завершення свята діти отримали Золотий ключ, який поведе їх до Країни Знань - когось вперше, когось на зустріч зі своїми друзями, а  дошкільників старшої групи - в останній перед школою рік.
Ми вітаємо всіх - батьків , дітей , співробітників нашого дошкільного закладу зі святом! Цей день відкрив для нас новий навчальний рік. Нехай він буде захоплюючим , цікавим і принесе нові знання, відкриття і нових друзів!


































Комментариев нет:

Отправить комментарий